Bestellen

Bij een bestelling kunt u kiezen voor zelf afhalen van de bestelde wijn of verzending. Indien u kiest voor verzenden worden afhankelijk van het totale  factuurbedrag verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen met een totaalbedrag tot € 125,- rekenen wij een vast verzendtarief van € 10,00. Voor bestellingen van € 125 of meer berekenen wij geen verzendkosten. Voor verzending naar de  waddeneilanden wordt een toeslag berekend. De verzendkosten zijn van toepassing op verzendadressen binnen Nederland;

Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen bestellingen plaatsen via de websites. Indien producten worden bezorgd, kan de bezorger om legitimatie vragen indien er twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart. Indien niet aan de minimum-leeftijdsvereisten is voldaan, is onze bezorger helaas genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen, waarna tenminste de bezorgkosten à € 10,00 in rekening worden gebracht.

Hoewel deze website met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voorkomen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, allergenen vermelding) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. U kunt geen aanspraak maken op levering op grond van foutief weergegeven informatie.

Wijnkoperij Schadee & Mensink behoudt zich het recht voor actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en acties voortijdig te beëindigen.