Laat je op zaterdag 13 mei a.s. lekker verwennen op onze voorjaarsproeverij!

Wij hebben onze vaste aan-huis-chef Edsart gevraagd om voor deze proeverij diverse mooie gerechten te bedenken, waarvan enkele met asperges natuurlijk. De gerechten zal hij die middag zelf op locatie bereiden en uitserveren! Wij zorgen voor verrassende combinaties met wijn.

Om deze proeverij tot een extra belevenis te maken, doen wij een experiment: wij schenken enkele wijnen in een zwart glas. Je bent aangewezen op enkel je neus en smaakpapillen doordat je de kleur van de wijn niet kunt zien. Reuze interessant en leerzaam!

Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en hebben daarom een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het is daarom belangrijk je tijdig aan te melden zodat je verzekerd bent van deelname.

Inschrijving voorjaarsproeverij inclusief gerechtjes

Stuur een mail naar info@plezierinwijn.nl en geef aan met hoeveel personen je wilt komen. Wanneer de inschrijving vol is kom je op de reservelijst. We houden je op de hoogte. De bijdrage voor deze wijn-spijs beleving bedraagt ā‚¬ 55,- per persoon. Na bevestiging van deelname ontvang je van ons een betaalverzoek.

Wanneer? We starten op zaterdagmiddag 13 mei a.s. om 14:00

Waar? Maerten van Heemskerckstraat 140 A te Heemskerk